Blog

Heel veel mensen blijven op zoek naar het hoe, wat en waarom de piramides zijn gebouwd en door wie, maar er komt maar weinig echt nieuwe informatie. Er is gedeeltelijk feitelijke informatie en er is heel veel theorie, dus suggestief.

Feitelijk is dat de piramides een anormale frequentie genereren, die moeder natuur niet maakt.

Feitelijk is dat er met PIP fotografie zgn. Scalar Standing Waves te zien zijn, wat ook laat zien dat het geen natuurlijke structuur is.

Feitelijk is dat de frequentie hoger wordt naarmate verder van de piramide af.

Wat we inmiddels wel weten is dat  deze aarde reeds verschillende tijderken heeft gekend die geëindigd zijn met een catastrofe: een ijstijd, overstromingen, modderstroom en dat er daarna weer een nieuw tijdperk begon.
Als we stellen dat wij in een simulatie leven: een nabootsing van iets origineels, dan kunnen we ook stellen dat elke simulatie een begin en een einde heeft en dat binnen die simulatie bepaalde wereldgebeurtenissen vast staan. Dat betekent ook dat onze vrije wil en onze manifestatieskracht beperkt is.

Met de ogen in deze simulatie zullen we nooit kunnen bevatten wat en waarom er gebouwd is in een andere simulatie en ook niet wie het heeft gebouwd.

Een groot deel van de geschiedenis is inmiddels verzonnen en niet correct.

Dus: waren het de Atlantiërs die de piramides hebben gebouwd?
De reuzen?
De Hyperboreërs?

 

We zullen het nooit weten en misschien moeten we dit ook maar loslaten en gewoon met fascinatie kijken naar structuren die alle wereldcatastrofes overleefd hebben en wij met onze huidige technologiëen niet na kunnen maken.